Wat doe ik?

Kleurrijk van binnen met een energetische behandeling / healing

Ervaar hoeveel beter je je voelt na een behandeling waarin jouw energiesysteem wordt geschoond en je gronding wordt hersteld. Reiniging van bewuste en/of onbewuste blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau

Energetische behandeling/Healing

Elk mens wordt wel eens geconfronteerd met momenten in het leven waarop het niet zo lekker loopt. Je voelt je vermoeid, bent lusteloos, je kunt je niet concentreren. Of je hebt last van duizeligheid, kortademig of hyperventilatie, hoofdpijn, druk op het hoofd, oorsuizen, onrustige benen. Je raakt je baan kwijt, je relatie loopt stroef, je hebt een dierbare verloren, je hebt te maken met een burn-out.

Allemaal symptomen die je leven uit balans kunnen halen. Soms weet je gewoon even niet wat er aan de hand is, maar je voelt wel dat het niet lekker loopt. Vaak resulteren ingrijpende gebeurtenissen in je leven in fysieke klachten.

Een energetische behandeling kan ruimte geven.

Het uitgangspunt van een energetische behandeling is het opzoeken en verlichten van de oorzaak van psychische- en of fysieke klachten. Ervaringen die je in jouw leven als traumatisch hebt ervaren waardoor energie opgeslagen en geblokkeerd is geraakt worden stukje voor stukje opgeruimd. Dit gebeurt op energetisch, mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Het gevolg is dat je weer volledig in je kracht komt te staan, tot bloei komt en in al jouw pracht gaat stralen.

Energetische behandeling € 75,00

Op schaal 1 tot 5 ( slecht tot zeer goed ) geef ik Kleurrijk in je vel het cijfer: 5

Hieronder mijn korte uitleg:

Petra heb ik leren kennen als een warm liefdevol mens met prachtige talenten waarmee ze mensen kan helpen en werkelijk het verschil kan maken. Ik wens haar heel veel succes met haar praktijk.

Warme groet

Marianne Looij

Heremitage opleiding centrum

Marianne Looij

Heremitage Opleiding Centrum

Ik heb contact opgenomen met Petra omdat ik bepaalde levensvragen heb. Ik kwam hier zelf niet uit. In het verleden een relatie gehad met een vervelende nasleep.

Heb bij Petra een aantal healingen mogen ontvangen. Petra stelt je op je gemak en het voelde gelijk vertrouwd. Ze weet veel op haar vakgebied. Ik heb inzicht gekregen waarom ik soms in situaties of bij personen onzeker, boos of geraakt ben.

Op dit moment ervaar ik rust en kan ik op een andere manier kijken naar situaties.

Ik zou Petra aanbevelen wanneer je met dingen worstelt.

Jannet

Kleurenanalyse

Kleurrijk van buiten met een kleurenanalyse

Ervaar welke kleuren je laten stralen en je er gezonder uit laten zien tijdens een uitgebreide kleurenanalyse op basis van de vier seizoenen.

incl. kleurenwaaier ter waarde van € 35,00

kleurenanalyse € 95,00

Ieder mens is uniek en mooi. Wat is er mooier dan die schoonheid te accentueren? Kleuren zijn bepalend voor uitstraling, zelfvertrouwen en hoe jij overkomt op de buitenwereld. Er is een aantal kleuren die van nature bij je passen en bepalend zijn voor welke kleuren het beste bij jou passen: je huidteint, de kleur van je ogen en je haarkleur.

Maar hoe komt het dat die ene kleur je absoluut niet staat, en dat je bij de andere kleur helemaal straalt?

Ben je nieuwsgierig welke unieke kleuren jou het meest flatteren?

Maak dan een afspraak voor een uitgebreide kleurenanalyse en ontdek welke kleuren je laten stralen en je er jonger en gezonder uit laten zien.

Vanuit de richtlijnen van Nederlandse Organisatie van Kleurenconsulenten ‘Harmony in Colours’ hanteer ik een vier seizoenen systeem gehanteerd namelijk:

 • lente
 • zomer
 • herfst
 • winter

Na de analyse ga je naar huis met een stevige kleurenwaaier met 50 kleuren. Deze waaier kun je gebruiken tijdens het kopen van kleding zodat je:

 • geld bespaart – geen miskopen meer
 • tijd bespaart – je weet waar je in een winkel moet zijn om perfecte kleding te scoren
 • ontelbare kleurencombinaties toe kunt passen
 • zelfverzekerder wordt door het juiste gebruik van kleur

Kleuroscoop

Kleurrijk als basis met een kleuroscoop

Ervaar wat jouw persoonlijke kleuren je vertellen over jouw levensloop, karakter en ontwikkelingsmogelijkheden door het laten maken van jouw eigen kleuroscoop (horoscoop in kleur).

Mensen zijn verbonden met kleur. Kleuren beïnvloeden je stemming, je persoonlijkheid en je emoties. Gezegden als : “als een rode lap op een stier”, of “hij ziet geel van jaloezie”, of “zij heeft een hart van goud”, geven aan dat kleuren in grote mate zijn geïntegreerd in ons leven en een grote impact hebben op ons leven.

Vraag jij je regelmatig af waarom je hier op aarde bent of wat je doel in dit leven is?
Vraag je je af waarom je steeds tegen dezelfde dingen aan loopt?
En word je daarmee geconfronteerd met jezelf, je houding, je gedrag?

 

Kleuroscoop geboorte profiel

In een uitgebreide beschrijving geef ik je met een kleuroscoop  inzicht in de wijze waarop kleuren jouw levensloop beïnvloeden en kunnen ondersteunen. Een kleuroscoop vertelt wie je bent en wat jou drijft in het leven. Zoals een horoscoop iets zegt over de invloed van planeten, zo geeft een kleuroscoop informatie over kleuren die je leven beïnvloeden.

 • Welke kleuren bepalen jouw levensloop?
 • Welke unieke kleurencode heb jij?
 • Wat kleuren voor jou kunnen betekenen?

 

Ben je nieuwsgierig welke unieke kleurencode jij hebt?

Laat dan jouw eigen kleuroscoop maken en ontdek wat jouw persoonlijke kleuren je vertellen over jouw levensloop, karakter en ontwikkelingsmogelijkheden.

Een kleuroscoop is opgebouwd uit een aantal onderdelen, zoals de beschrijving van de kleur van:

 • jouw missie in dit leven
 • de kern van jezelf
 • hoe je overkomt op de buitenwereld
 • waarin je je kunt ontwikkelen
 • ondersteuning, om je basiskleuren te integreren in je leven

Naast het op laten maken van een kleuroscoop voor jezelf is het ook mogelijk een kleuroscoop te laten maken voor een ander zoals voor jouw kind of kleinkind. Een kleuroscoop is namelijk een prachtig en uniek geschenk om cadeau te geven bij de geboorte van een kind.

Kleuroscoop jaar profiel

Ook bestaat de mogelijkheid om een kleuroscoop te laten maken van een bepaald levensjaar. Bijvoorbeeld het jaar waarin een huwelijk plaatsvindt of wanneer iemand 21 jaar wordt. Je krijgt dan inzicht in hoe bepaalde kleuren dat betreffende jaar invloed op je leven hebben en wat je daar mee kunt doen.

Workshop kleuroscoop op locatie

Lijkt het je leuk om samen met een groep vrienden, vriendinnen, collega’s zelf aan de slag te gaan en op deze wijze meer inzicht te krijgen in jouw persoonlijk kleurpalet dan kan ik ook bij je langskomen voor het geven van een workshop.

Dank je wel voor je Geboorte Kleuroscoop. Grappig dat ik er heel veel in herken. Weer heerlijk bevestigd te worden waar ik vaak over twijfel, onzekerheid, kan ik het wel e.d. Ik zal het nog vaak lezen. Hartegroet, Joke

Joke

Geboorte Kleuroscoop € 75,00

Jaar kleuroscoop € 40,00 

Workshop op locatie € 20,00 p.p. excl. reiskosten

Contactgegevens

Kleurrijk in je vel – Petra de Roos

De iik 3 9251 NS Burgum

E-mail: petra@kleurrijkinjevel.nl

Mob. 06 – 10 25 78 78

KvKnr. 91751993